Skrivet av: sabrasweden | november 19, 2012

Moti Klimer rapport om Sabras aktiviteter

Sjör 2012-11-19

Shalom kära Vänner!
Åter en rapport (se nedan) från Moti Klimer i Afula i Israel. Sabra hjälper nu människor i deras situation i södra Israel och han ber också att vi ska be för ekonomiska resurser så att Sabra kan hjälpa människor som har det svårt i dessa raketregn.

Det känns därför speciellt glädjande att vi nu, tack vare er, fantastiska människor, kan lägga en överföringsorder på 50 000 kr till Sabra. Pengar som verkligen kommer att behövas än mer i den situation som råder där just nu.

Du som också får dessa mail, man av olika anledningar inte haft möjlighet att sända en liten slant til Sabra. Gör slag i saken nu och sätt in en slant på vårt Sabra-konto: Pg 167 04 94-2

Tänk på att den som välsignar Israel blir själv välsignad.

Din slant gör skillnad och visar att Israel och Guds egendomsfolk betyder något för dig. Du kommer att betyda något för dom.

Förlåt att översättningen kanske inte är den bästa, men budskapet finns där i alla fall.

Gud välsigne Dig!

Varma hälsningar
Alf och Sigrid

============================================================

Shalom kära vänner,

Som vi berättade för er tidigare, började vi idag med uppdraget att ta med mat till Ashkelon. Josetta och Olga åkte dit. De tog bilen och var de första pionjärerna att föra mat dit och om två dagar kommer vi att ge dig mer information, om våra aktiviteter.

Imorgon får vi här i Sabra House en grupp flickor från 12 till 16 år. Det är flickor från en internatskola som lever redan sedan många år i skräck, från starten av bombningarna till nu. De är ofta i skyddsrum: en skrämmande tid. De kommer till oss för att ha roligt!

De anländer på morgonen, till frukost. Efter att vi tar dem till sportcentret i Afula, till swimmingpoolen. Därifrån återvänder de till Sabra House för lunch och att ta emot lite gåvor. Efter lunch kommer vi att ta dem till Galileiska sjön, för en båttur på Kinneret. Efter det kommer de tillbaka till Sabra hus för middag och sedan kommer tillbaka till sin plats. Denna operation kommer att fortsätta och vi kommer att ha dem här under en längre period. De kommer att sova här.

I övermorgon kommer vi att transportera ner mat och annan utrustning och på väg tillbaka vi kommer att plocka upp en stor familj från Kiryat Malachi med 4 barn. En av dem är mentalt handikappade. Detta är nödfall: de behöver återhämta sig under 2 dagar från det område som bombas kontinuerligt. De kommer att stanna här i Sabra House. Då kommer vi att föra dem tillbaka till deras plats.

Vi har redan bett myndigheterna i söder att ta hand om fler och fler familjer för ett par dagar. Och vi kommer att ta itu med detta och även med att leverera mat.

Det vore bli bra om du kan be om att detta skall bli möjligt och även att vi har möjlighet ekonomiskt att hjälpa fler och fler familjer.

Detta är en mycket viktig uppgift och Guds vilja att det skall ske.

I slutet av veckan hoppas jag kan skicka dig mer information och bilder.

Mycket kärlek,

Moti Klimer

www.sabrafund.org


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: