Skrivet av: sabrasweden | april 26, 2013

Lilla Natasha är på sjukhuset igen

Vi fick nyligen era frågor om lilla Natasha som för två år sedan fördes till sjukhus med en misstänkt cancer diagnos. Testerna visade att tumören på Natasha rygg var inte elakartad, men blodprovet var inte bra. Det är därför flickan fick läggas på observation på cancerkliniken.

Men nu det största problemet är att flickan känner smärta varje gång när någon / något rör vid hennes lilla tumör som nu ser ut som en mullvad. Natasha är 3 år gammal nu, men hon kan  inte gå till dagis – barnen kan oavsiktligt skada henne.  Familjen har ingen aning om hur de ska hantera detta när Natasha ska gå till skolan.

Natasha
Natasha

Dessutom, i april 2012 hittade läkarna  en tumör på hennes njurar. Prisa Gud,  det var inte cancerceller som hittades. Nu i april var den lilla flickan återigen till sjukhuset med nefrit (allvarlig njursjukdom). Familjen bor ca 100 km långt från staden och har inte en bil, med kollektivtrafik är ytterligare en svår prövning för barnet – varje gupp orsakar henne smärta. Vi levererade Natasha några nödvändiga saker och är redo att göra allt som står i vår makt för att stödja barnet.

Vi rikta till er, kära vänner, att be för Natasha, att be om nåd för henne och må Gud låta läkarna hitta en effektiv och smärtfri metod för att bota henne.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: