Skrivet av: sabrasweden | maj 26, 2013

Konsekvenser av en Palestinsk stat

Shalom kära Vänner!
Fick ett mail från Moti i förrgår. Han fick en karta på ett underligt sätt, när han var i Jerusalem och var på väg till hotellet sent på natten, efter att ha varit vid klagomuren under lång tid och bett.
Se hans mail nedan och bild på kartan.

Det är märkligt att Sverige inte fattar vilka konsekvenser en Palestinsk stat skulle få för Israel. Eller är det så illa att Sverige och snart hela världen fattar det och ställer upp på den muslimska värdegrunden att judarna ska jagas ut i havet? Jag bara undrar. Studera kartan så ser du hur inpressat huvudelen av Israels folk och industri är i den smala remsan mot havet. Detta är vad våra politiker stödjer. Ruskigt!
Jag sökte på den adress som fanns på kartan och fann då att den, samt flera andra intressanta kartor är gjord av en Mark Langfan, som är advokat i NewYork och är ofta tillfrågad av kongressen i militärstrategiska frågor. Detta p g a hans engagemang och kunskaper kring Israels utsatta läge.

http://www.afsi.org/maps.htm visar den karta som Moti fick och flera andra.

Mark Langfans hemsida http://www.marklangfan.com/ visar en mängd 3D-bilder som han gjort via fotomontage.

Gud välsigne Dig!

Motis brev:

Shalom vänner,

Förra veckan var det Shavuot och jag var i Jerusalem för denna högtid. Det kändes väldigt bra att få stå vid klagomuren. Jag bad där hela natten och även under dagen. Det var en underbar känsla och naturligtvis jag bad också för dem hos dig som ville ha förbön. .

På väg tillbaka till hotellet gav mig någon mig en liten affisch på engelska och jag bestämde mig för att dela den med dig. Och du kan se det själv vad som kan hända om den palestinska staten skulle existera på den plats som ska vara Samarien och Judéen – som de kallar Västbanken. Så kan du se att det är nästan omöjligt att leva i Landet. Det blir början till slutet.

Om det kommer att bli en demilitariserad palestinsk stat, inga flygplatser, inte en stad, kommer inte ett enda litet ställe att vara utan bomber och problem, bland annat kemiska vapen.

Det är intressant att någon gav den till mig under Shavuot, den tid som vi skulle komma upp till Sions berg, bara för att be, tänka och att alla de som säger att för att få fred bör vi ge bort delar av landet!

Snälla,  be för Israel och att ledarna fattar de rätta besluten.

Mordechai (Moti)

Bild


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: