Skrivet av: sabrasweden | juli 20, 2016

Rapport från Sabra för April-Maj 2016

Shalom Sabra-Vänner!
Här kommer en rapport från Sabra för tiden april-maj. Förlåt att det tagit tid. Hoppas ni läser den och gärna dela den med andra som är intresserade av att hjälpa det judiska folket. Hoppas ni inte har problem med att det är en PDF-fil som kräver Acrobat Reader för att kunna öppnas. Hör av er i så fall.
En del av er känner kanske till att Israels myndigheter nu kontrollerar alla penga-flöden till Israel från utlandet som ska gå till olika organisationer.  I våras blev ca 250 organisationer anmodade att presentera varifrån pengarna kom. Däribland Sabra Foundation. Man fick några veckor på sig att presentera dokumentation, som visade var pengarna kom ifrån. Om man inte kom in i tid med dokumenten, skulle bankkontot spärras och pengarna återsändas till avsändaren. Notarius Publicus skulle bekräfta med sigill och underskrifter att det som presenterades var korrekt och överensstämde med sanningen. Ganska mycket jobba att ta fram underlaget som skulle presenteras för Notarius Publicus (en advokat i Östersund för vår del.) Sabra klarade sig galant och fick tillfälle att berätta varför vi stödjer det judiska folket, vilket nog är bra att det kommer fram till judar som jobbar med granskningen.
Tack för ert trofasta stöd. Tror att ni kommer att tycka rapporten visar att pengarna är väl använda.
Klicka på denna länk för att läsa rapporten:     Report April-May16 – Swedish
Var välsignade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: