Skrivet av: sabrasweden | maj 6, 2018

Barmhärtighet: Skolprojekten

front page

BARMHÄRTIGHET: SKOLPROJEKTEN

Hjälp Sabra att hjälpa funktionshindrade skolbarn

Varje månad ger Sabra ekonomiskt stöd till medicinsk behandling och medicinering. De unga studenter som har svårt att gå och flytta runt; en nedsatt syn och / eller hörselskada och de med allvarliga sjukdomar som diabetes. De behöver hjälp.

Sabra behöver vår hjälp; Din hjälp! Att ge glädje i dessa elevers liv. Vill du göra dem lyckliga? Vill du spela en roll när de växer upp? Du kan!

Hjälp Sabra att hjälpa dessa funktionshindrade skolbarn

I skolan lider ett antal barn av alla slags funktionshinder och sjukdomar. Deras fattiga föräldrar har inte råd att ge sina barn den rätta vården de behöver. Därför gjorde skolans rektor och Sabra ledare ett avtal.

Ordspråksboken 3:27

Neka inte en behövande något gott när det står i din makt att hjälpa.

Skolan har ett behandlingsrum, en plats där en läkare, tandläkare eller annan läkare behandlar eller rådgör med patienter och deras föräldrar. I de flesta fall kräver deras funktionshinder privat, dyrare vård. Vi talar om behandlingskostnader ensamma, till exempel, från 2000 Shekels för barn med diabetes. Samtidigt kostar deras medicin cirka 1000 Shekels per månad.  Huvudmännen och föräldrarna ser till att barnen får samråd, nödvändig terapi, samt medicinering. Alla kvitton ges Sabra.

Varje månad gör Sabra en kontroll hos huvudmannen: Sabra hjälper dessa lidande familjer genom att betala sina höga månatliga sjukvårdskostnader.

Var är regeringen i detta?
I Israel ersätter regeringen bara hälften av kostnaderna för regelbundna behandlingar och medicinering. Men om människor behöver mer sofistikerad vård får de inte återbetalningar. Detta händer bara om de är försäkrade.

Jeremia 29:11

 Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.

 Så utan Sabra skulle de gå vilse.

Utan vår hjälp skulle deras älskade barn dö. Genom din kärlek och uppmärksamhet kan dessa ungdomar utveckla sig och blomstra och lyckas i livet som alla andra barn. Hjälp oss att göra deras föräldrar stolta.

Tack för att du är en partner med oss, att göra Guds heliga arbete: att hjälpa Israels framtid!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: